Ennél takarosabb ingatlan kevés akad: egy 160 milliós ház Zalaköveskúton

Ennél takarosabb ingatlan kevés akad: egy 160 milliós ház Zalaköveskúton

A Zalaköveskúton kínált, ragyogó ingatlan szívet-lelket melengető fotói jól jönnek így télvíz idején. Tehetősek és álmodozni vágyók előre 300 nm-es ház gazdagon körített fényképalbumába!

 

“MEGLÁTNI ÉS MEGSZERETNI, avagy MAGA A FÖLDI PARADICSOM!! Óriási öröm számunkra, amikor egy ilyen RITKA KINCS értékesítését bízza ránk a tulajdonos! Az ingatlan 3 különálló lakóházból áll, külön fűtési lehetőséggel, különálló épületekben, mindez 1 hrsz-on. 

Az 1-es épület 2011-ben teljes körű felújításon esett át. Ekkor kapta meg jelenlegi arculatát és ezt a különleges vidékies enteriőrt. Itt, a 109 nm-es földszinten 3 szoba, konyha, fürdőszoba, előtér található. 

A 2-es lakóház 2010-ben nyerte el mai formáját, amikor is az itt álló épületet lebontották, majd kiváló minőségű anyagok felhasználásával újra építettét, kibővítették, hogy kényelmes otthont biztosítson tulajdonosainak. A 84 nm-es földszinten kialakításra került 2 tágas szoba, konyha étkezővel, kamra, előtér és fürdőszoba. Az 52 nm-es galériás emeleten két napfényes hálószoba kapott helyet. 

 

A lenti nappaliból kilépve, a teraszról gyönyörködhetünk a virágokkal teli kertben és a kényelmes méretű, fűthető medencében, ami 125 cm-ről indul és 185 cm-ig terjed a mélysége. Az udvarban megbúvó 30 nm-es kis faházhoz egy romantikus rózsalugason keresztül jutunk el, ami nem más, mint egy önálló stúdióapartman, ami szinte elvarázsolja az ide belépőket a maga elragadó stílusával. A praktikus beosztásnak köszönhetően helyet kapott egy hálószoba és egy modern konyha étkezővel, fürdőszobával. Ebből a fantasztikus épületegyüttesből nem maradhat ki természetesen a szauna sem, ami a kis faház mellett található. FONTOS INFORMÁCIÓ: A TELJES BÚTORZAT A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI! Remek lehetőség több generáció vagy baráti társaságok összeköltözésére, vagy kiadásra!Kehidakustány, Hévíz, a Balaton 10-15 perces autóútra fekszik, így remek lokációjának köszönhetően mindent elérhető kényelmesen! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Zalaköveskúton innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?