Eladó egy szuper horgász fellegvár Tiszadobon!

Eladó egy szuper horgász fellegvár Tiszadobon!

A hangulatos, 120 nm-es horgász fellegvár saját stéggel keresi-várja új tulajdonosát! A 29,9 millió forintért kínált földi paradicsom Tiszadobon biztos, hogy nagyon boldoggá tesz majd valakit!

“Eladó Tiszadobon, a Malom-Tisza holtágtól 10 méterre,szép környezetben,egy saját stéggel rendelkező 120 m2 alapterületű családi ház,két telekkel. A két telek két helyrajzi számon található,de csak együtt eladó. A kettő mérete 1824 m2. A ház falazata vályog és könnyűszerkezet. 2019-ben teljes felújításon esett  át,ami érintette a nyílászárókat,viz és villanyvezetéket egyaránt. A fa és műanyag hőszigetelt ablakok rovarhálóval felszereltek,a bejárati ajtó 12 ponton záródó biztonsági ajtó. Az épület összes fala fenyőlambériával burkolt. Figyelőszolgálatra kötött riasztóval,és kamerarendszerrel rendelkezik. A fűtést és a melegvizet gázcirkó szolgáltatja. 

A házban található helyiségek: 3 szoba,konyha,étkező,folyosó,kamra,iroda,hobbi szoba. A   45 m2 alapterületű fedett terasz kiválóan alkamas partik rendezéséhez. Az főépület melett található egy zárt helyiség,amiben jelenleg a jakuzzi van,valamint műlyek,tárolók,gazdasági épületek. Teljesen körbekerített. Elhelyezkedésénél fogva alkalmas idegenforgalmi célokra,valamint gazdálkodásra is. Az ingatlan tehermentes,rövid időn belül birtokba vehető.[…]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, tördelésével és helyesírásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Tiszadobon innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?