Eladó egy ragyogó, nulla energiaigényű ház Győr-Pinnyéd oázisában! 

Eladó egy ragyogó, nulla energiaigényű ház Győr-Pinnyéd oázisában! 

A 230 nm-es, nulla energiaigényű ház és a döbbenetesen szép kert mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Képek, részletek most, főként ínyenceknek!

A nulla energiaigényű házról

“Győr-Pinnyéd nyugodt, csendes, családi házas utcájában neves építész által tervezett és kiváló minőségben kivitelezett családi ház eladó! A 230 nm alapterületű ingatlan közel NULLA energiaigényű, nappali + 4 szobás, kamrával, gardrób szobákkal, háztartási helyiséggel, garázzsal rendelkező otthon belsőépítészeti stílusa jelenleg eklektikus és keleties hangulatot tükröz, azonban sok lehetőséget rejt magában.

A parkosított, zen hangulatú, kerti tóval és mellette egy napozó terasszal illetve öntözőberendezéssel (mely fúrt kúton működik) felszerelt kert rendkívül hangulatos, kellemes. A ház tervezésénél kiemelt gondot fordítottak a helyiségek elrendezésére, tájolására és a megfelelő mennyiségű nyílászáró beépítésére. Minden élettérből, hálószobából is külön-külön kertkapcsolat nyílik. A ház 3 terasszal (összesen 62 nm) rendelkezik. Ez is tükrözi az átgondoltságot, hogy a megfelelő évszakban és napszakban élvezhető legyen a kültér.

 

Fűtési rendszere kombinált, 3 féle módon:

– padlófűtés

– radiátoros fűtés és

– kandalló külön légbefúvó rendszere biztosítja, hogy minden helyiségbe az onnét származó meleg levegő is beáramoljon, mely szintén egyedileg szabályozható a szobákban.

Riasztórendszer kiépítve. Kifogástalan műszaki tartalom, remek belsőépítészeti lehetőségekkel! Kiváló ár-érték arányban! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?