Eladó egy “Churchilli időket megigéző” luxus ingatlan Siklós-Máriagyűdön

Eladó egy “Churchilli időket megigéző” luxus ingatlan Siklós-Máriagyűdön

A 270 milliós ragyogó épület hirdetése “szinte Churchilli időket megigéző” vonalakat említ a Siklós-Máriagyűdön kínált otthon kapcsán. Jöjjön egy, a helyi ingatlan kínálaton belül is egyedülálló, 650 nm-es luxus házikó!

 

 “Pécs központjától csupán 20 km-re Siklós-Máriagyűdön 2005-ben épült, nappali + 5 hálószobás luxus ingatlan eladó! Az ingatlan három szintes. Felső szintjén három tágas hálószoba van, a sarki szobában (az épület tornyában) egy kisebb galériával. Fürdőszoba beépített hidromasszázs káddal, bidével, külön WC, Innen nyílik még a galériából kialakított, szinte Churchilli időket megigéző dolgozószoba, ahonnan a ház nappalijába is leláthatunk. Középső szintje külön bejáratú. Előszobájából nyílik a hatalmas belmagassággal rendelkező nappali (fölötte galériával), étkező, amiből egy Bosch gépesítéssel ellátott konyhába léphetünk. Itt a fürdő és WC egy helyiségben van, ahol van lehetőségünk zuhanyzásra is. 

Legalsó szintjét a kertből is megközelíthetjük. Itt láthatunk egy teljesen elkülönített apartmant egy hálóval, konyhával és fürdővel, ami lehetővé teszi akár több generáció együttélését is. De az ingatlannal ezen része leginkább a kikapcsolódásnak és szórakozásnak ad teret! Van itt biliárdasztalnak is helyet adó klub helyiség bárpulttal és egy 76 m2-es fedett medencetér is, ahol akár az egész család egyszerre csobbanhat! A telek 1700 m2 nagyságú. Gyönyörűen parkosított, a kerti tava mellett ülve pedig tényleg a nyugalom szigetén érezhetjük magunkat. Filagóriája alatt főzhetünk, grillezhetünk vagy akár a meccset is nézhetjük. Az udvarban van még egy 3 állásos garázs is, ami alatt végig szuterén lett kialakítva. […]”

További csodás házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Churchilli idők ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?