Eladó egy 1920-as építésű panzió Parádsasváron!

Eladó egy 1920-as építésű panzió Parádsasváron!

Az 1920-as építésű, 10 szobás villa épület ára 180 millió forint. A helyszínt jó eséllyel senkinek sem kell bemutatni, így a panzió vonzereje is egyértelmű. Jöjjön egy ritkaság a megyei ingatlanpiacról!

Az 1920-as építésű villáról

“Tökéletes befektetés a Mátrában! Parádsasváron, az 1920-as épült, 5 éve teljes körűen felújított, 10 szobás villa épület eladó. Jelenleg panzióként működik, amit bérlő üzemeltet. A felújítás során megerősítették az alapot, kicserélték a nyílászárókat, modernizálták a fűtésrendszert oly módon, hogy egy faelgázosító kazánt építettek be. A meleg víz ellátást napkollektor segíti. 

A 10 szobában 30 vendég szállásolható el. A telek 4306 nm-es, az épület tovább bővíthető, jogerős engedély ehhez rendelkezésre áll. Az ingatlan akár céggel együtt is eladó, meglévő bérleti szerződéssel együtt, de más opciók is szóba jöhetnek. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, 1920-as évek ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?