Eladó az alsórajki Koller uradalmi kastély

Eladó az alsórajki Koller uradalmi kastély

A 620 nm-es Koller uradalmi kastély egyértelmű kuriózum a a helyi ingatlanok között. A 68 milliós vételár is kecsegtető. Igaz, a XIX. században épült szépség szebb napokat is látott már. Így a gondos felújítást is érdemes belekalkulálni a büdzsébe.

“Alsórajk község Zala megyében, a Zalai-dombság területén, a Principális-csatorna völgyében fekszik. A település központi részén új tulajdonosát keresi a Koller uradalmi kastély. Az 1870- ben téglából épült ház alapterülete 620 nm, a XIX. században , 14 helyiség került kialakításra. Az épület alatt 140 nm-es boltíves pince húzódik . Teljes körű felújítást igényel . Parkosított, ősfás 7500 nm telekterület öleli körbe a kúria épületet. A patinás épület nagyságából és kedvező belső elosztásából adódóan többféle hasznosítási lehetőséget rejt magában. Felújítást követően nosztalgikus hangulatú nyaraló, elegáns otthon ,szálláshely,közösségi ház, gyermektábor, stb. kialakítása lehetséges. […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Koller uradalmi kastély ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?