Egy “okos ház, luxus kivitelben”, Dombóváron!

Egy “okos ház, luxus kivitelben”, Dombóváron!

Nincs min vitatkozni a 156 nm-es, a tavalyi év során teljeskörűen felújított otthon kapcsán. Modern, 20. századi vonalak és extrák Dombóvár központjában: nekünk kéne. És önnek? 

“Dombóváron eladó okos ház, luxus kivitelben.

  • 2021 évben teljesen felújított
  • 201 nm hasznos alapterülettel, amiből 100 nm teljesen új építésű
  • Kapcsolódik hozzá 909 nm telek, amiből pihenő udvart és welness pihenő is kialakítható. 

Az ingatlan Dombóvár városközpontjában helyezkedik el. A 3 szoba, nagy nappali/konyha/ebédlő került kialakításra a házban, ami a mai kor extra igényeit is kielégíti. A ház csupa olyan dologgal van felszerelve, mely pár évtized múlva alapkövetelmény is lehet egy ingatlannál. Így megelőzve korát távvezérelt benne a fűtés, a kapu nyitás, a szellőztetés, a redőnyök működtetése és a helységekben elhelyezett összesen 4 db inverteres klímák is. Így minden kényelem biztosított az ingatlanban.”

 

Technikai részletek

 

“A tető teljes mértékben kicserélésre került, új csatornával együtt. A házkerítése alumínium lemez, mely szinte örökös a lakója számára. A házban lévő nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel készült egyediek, illeszkedve a ház stílusához. Padló és falfűtés valamint hővisszanyerős szellőző rendszer is van a házban.  Az ingatlanra 15 cm homlokzati hő szigetelés került fel mely az energiatakarékosságot biztosítja. A kényelmet a padló és  falfűtés fokozza. A fürdőszobában és az udvarra néző hálóban térben álló kád került beépítésre. A fürdőben is található wc és a fürdő mellett külön is kialakításra került wc a kényelem jegyében.”

 

Némi extra

 

“Az udvar térkövezett, ahonnét a dupla garázs kényelmesen megközelíthető. Az egész ház kamerával védett ahol elektromos riasztórendszer adja a lakók számára a biztonságot akkor is ha nem tartózkodnak otthon.  Az ingatlan vételára tartalmaz még 6.000.000.- Ft értékben egy komplett modern felszereltségű konyhát egyedi igény alapján, vagy választásképpen külső jakuzzi medencét extrákkal. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!