Egy negyed milliárdos ingatlan a debreceni Veres Péter-kertből!

Egy negyed milliárdos ingatlan a debreceni Veres Péter-kertből!

Hatalmas, 442 nm-es, különleges adottságokkal és dizájnnal rendelkező ritkaság került ki a megyei ingatlanpiacra a debreceni Veres Péter-kertben. A lakóház funkció mellett egy szépségszalonnak is otthont adó épületben érdemes szétnézni!

“Debrecen, Veres Péter-kert, 1480 m2-es telken lévő, 442 m2 hasznos alapterületű, jelenleg szépségszalon és lakóház funkcióval működő épületegyüttes eladó. Az ingatlan üzleti tevékenység folytatására alkalmas, akár jelenlegi, akár átalakított formában. Az épület 1996-ban épült beton sávalapra, tégla falazattal, beépítésre nem szánt alacsony hajlásfokú tetősíkkal. Jelenlegi állapota 2009-ben alakult ki a következőképpen: Veres Péter utca felőli bejárattal rendelkező szépségszalon 151 m2, Veres Péter és Aranyeső utcai bejárattal is rendelkező lakóépület 232 m2, hozzá tartozó garázs 59 m2. 

Az épület teljes egészében minőségi anyagokkal kivitelezett, stílusos, exkluzív igényeknek megfelelő nagy terekkel rendelkezik. A két funkció teljesen különválasztott, a lakóépület intimitása maximálisan figyelembe vett módon került kialakításra. Az üzleti tevékenység bővítése a lakásegység bevonásával könnyen megoldható, jó lehetőséget nyújt kereskedelmi és háttér irodai vagy bemutatóterem akár egyéb szolgáltató tevékenység megvalósítására. Az ingatlan jellegénél és nagyságrendjénél fogva előre egyeztetett időpontban tekinthető meg. Az ingatlanról 3D-s virtuális séta készült, melyet kérésére távolról otthonában is megtekinthet. […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Veres Péter-kert ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?