Egy Nádorvárosban kínált, 132 milliós “dupla szépség”!

Egy Nádorvárosban kínált, 132 milliós “dupla szépség”!

Két lakás, egy vétel? Egy nagy, egy kicsi? Mindenre fény derül a Nádorvárosban kínált, gusztusos ingatlan(ok) hirdetési szövegéből. Mi egyet tudunk, a kisebb lakásban is jól ellennénk. És ön? 

“Győr-Nádorvárosban, 2019-ben épült társasház 1. emeletén, eladó egy, teljes szintet elfoglaló, két lakás az egyik nappali + 3 szobás, erkéllyel, parkosított, beépített kerttel, garázzsal, gépkocsi beállóval, tárolóval, a másik irodának használt 44 m2-es, erkéllyel, gépkocsi beállóval, tárolóval rendelkező lakás. […]

 

A három lakásos társasház első emeletén elhelyezkedő 100 m2-es lakóterülettel rendelkező lakáshoz, tartozik egy kertre néző 10 m2-es erkély, egy 17 m2-es önálló garázs, egy 6 m2-es tároló és a garázs előtti gépkocsi beálló, valamint 160 m2 parkosított kert, ahol filagória, kerti tároló és egy kerti tó is található. A nappali plusz három szoba fő funkció mellett a minden napos komfort érzetet növelően két fürdőszoba, kamra, háztartási helyiség is a lakás része. 

A 40 m2-es lakóterülettel rendelkező Nádorvárosban álló lakás-irodához tartozik egy 9 m2-es erkély, egy 4,5 m2-es tároló és egy 18 m2-es gépkocsibeálló. Mindkét ingatlanra a prémium minőség jellemző. A stílusosan megválogatott bútorok igény esetén megvásárolhatók. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!