Egy Egyetemi városrészben kínált, babakék ház!

Egy Egyetemi városrészben kínált, babakék ház!

Kiváló terek, szuper ár jellemzi a kívülről, szakkifejezéssel élve babakékre festett ingatlant. A belső terek sem vesznek el a szürkeségben, a különböző helyiségeket ugyanis más-más színre festették. Irány egy Szombathely Egyetemi városrészében kínált, izgalmas családi ház!

“Szombathely Egyetemi városrészében megvételre kínálok egy kitűnő állapotú, több generáció számára alkalmas, 5 szobás családi házat, amely 433 m2-es telken található összességében 210 m2 hasznos alapterülettel. 

 

A ház egyik felén található a 40 m2-es nappali, melyet boltívek kötnek össze az étkezővel, konyhával, valamint több irányban is a közlekedőkkel, ahonnan 3 hálószoba érhető el. A fürdőszoba tágas, mediterán stílusban burkolt, káddal zuhanykabinnal egyaránt felszerelt. 2000-ben teljeskörű felújítás történt a házon olymódon, hogy a szokványos hálózat felújításokon túl még vízszigetelés és teljes vakolatcsere is elvégzésre került. Ekkor történt meg a nyílászárók cseréje is, melyek redőnnyel ellátottak. […] Az Egyetemi városrészében álló ház úgy van megépítve, hogy a szuterén részben egy teljesen önálló lakrész került kialakításra konyhával, fürdőszobával, tárolókkal 100 m2-es alapterületen. 

A kertben található egy kb. 45 m2-es több helyiségből álló épület, mely sokféle üzleti tevékenységre nyújt lehetőséget. Két autó számára elektromos kapuval ellátott fedett, részben zárt garázs lett kialakítva. A telek olyan építési övezetbe sorolt, ahol 50 %-os beépíthetőség 7 méteres építménymagassággal engedélyezett. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, egyetemi városrész ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?