Egy csodás ház Telkibányán, megfizethető áron!

Egy csodás ház Telkibányán, megfizethető áron!

A Telkibányán kínált, 45 milliós ingatlanba a fotók alapján azonnal beleszerettünk. Az egyedi megoldások mellett természetesen a helyszín is nagy kedvenc. A 100 nm alapterület feletti megyei házak között pedig tuti befutó nálunk az ingatlan!

“Eladó tulajdonostól Telkibányán, a Zemplén hegység egyik legszebb, leghangulatosabb településén a Múzeum utca 16. alatt egy egyedi kivitelezésben felújított, modernizált 105 m2-es parasztház. A ház 2018-ban kapott egy teljes körű felújítást, teljesen új tetőszerkezettel. A tiszta szoba plafonjának fagerendáján 1905-ös év szerepel, mint építési idő. A falak anyaga tégla és kő. Nagyon csendes aszfaltozott utcában, hangulatos kert fenyőfákkal, növendék cédrussal, gyümölcsfákkal. Saját kúttal. Parkolás az udvarban. 

A telek mérete: 1562 m2. Víz, csatorna, áram bevezetve a házba, a szobában téglakályha főző platnival, a nappaliban három oldalán üvegből készült tűztérrel fémkandalló, a gázcsonk bennáll az udvaron. A tetőtérben kisebb szoba kialakítása lehetséges, a tetőablak már bent van. 20 percre a Budapest-Kassai autópályától. A faluban élelmiszerbolt, orvosi rendelő, Takarékszövetkezet, több étterem található. Azonnal költözhető. […]”

További 100 nm feletti, izgalmas házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Telkibányán és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?