Egy 80 milliós nyaraló-vendégház Nagybaracskán

Egy 80 milliós nyaraló-vendégház Nagybaracskán

A nyaraló-vendégház letisztult vonalai megfogják az ember tekintetét. A 213 nm-es ingatlan és telek pedig már a figyelmét is! A teljes megyei kínálat izgalmas, de a nagybaracskai ajánlatra eléggé vágyunk…
“Horgászparadicsom-Ferenc csatorna közeli nyaraló-vendégház! A Nagybaracska, Füzes szigeten található ingatlan 700 m2-es, sík telken található. Két, egymás tükörképében 2011-ben épített ikerházból áll, a házak között fedett közlekedő. Mindkét házban 3 egy szobás apartman saját fürdőszobával, egy a földszinten, kettő-kettő az emeleten.

Az egyik házba wellness helyiség (jakuzzi, szauna), míg a másikban társalgó került kialakítása a konyha mellett. A vendégház 2021-ben került átalakításra: hőszigetelt műanyag nyílászárók, infrapanel és hűtő-fűtő klímák kerültek beépítésre. A parkosított kertben játszótér és pihenőhely található. A napelemes rendszer (15kw) és a bútorok megegyezés tárgyát képezik! Az ingatlan többgenerációs nyaralónak vagy kiadásra, befektetésnek is ideális! […]”

További izgalmas helyi nyaralók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, nyaraló-vendégház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?