Egy 214 nm-es, belsőépítész által tervezett miskolci lakás!

Egy 214 nm-es, belsőépítész által tervezett miskolci lakás!

A 214 nm-es lakás egyértelműen kitűnik a divat színekkel, skandináv minimalista vonalakkal operáló ingatlanok közül. A modern, lendületes otthon egyértelműen “más”, ráadásul a vételárba a teljes berendezés beletartozik!

 

“A 214 nm-es ingatlan jellemzői

 

-egyedi elrendezés, kiváló elosztás

-netto 214 nm-es alapterület (brutto 240 nm)

-külön nyíló szobák, tágas nappali

-csodálatos beépített konyha

-két elegáns fürdőszoba masszázs káddal, zuhanykabinnal, piszoárral

-két gardrób beépített szekrényekkel

-egyedi, különlegesen megvilágított, hangulatos étkező

-tágas terek, minőségi, elegáns burkolatok

-színes üvegtéglák, íves tér elválasztó fal

-hőszigetelt, dupla légkamrás fa ablakok

-modern gépészet, mint:

-kondenzációs VIESSMANN gázkazán

-központi klíma

-riasztó és központi porszívó

-tágas erkély, csodálatos városi panorámával

 

A társasház rendezett, a lakóközösség kiváló. A 2014 nm-es lakás a kétezres évek elején téglából épült, LIFTES épületben található, mely alatt mélygarázs is van. GARÁZST és TÁROLÓT igény szerint a tulajdonostól lehet külön megvásárolni. Ha a belvárosban szeretne élni és kedveli a nyüzsgést, a pezsgő életet, FELTÉTLENÜL nézze meg ezt az elegáns, egyedien kialakított nagy lakást! A TELJES BERENDEZÉS A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, 214 nm-es lakás ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?