“Dühöngő” és Alpokig ellátó panoráma egy szőlődomb tetején álló házban!

“Dühöngő” és Alpokig ellátó panoráma egy szőlődomb tetején álló házban!

A 169 milliós, csodás ingatlan igazán sokat ígér! Szőlődomb, napelem, 154 nm-es lakótér. Hát mi kellhet még?
“A Mezőföld síkságából kimagasló szőlődomb tetején épült 2008-ban ez a korszerű és olcsó rezsijű családi ház, melyet közel 3000 m2 BELTERÜLETI telek vesz körül.[…] A lakóépület 3 szinten helyezkedik el. A középső lakószint tágas amerikai konyhát, nappalit, hálószobát, fürdőt és külön WC-t foglal magába, ahova reggeltől késő délutánig ömlik be a fény a sok nyílászárón keresztül és ahonnan fantasztikus kilátás van Sárvárra és környékére. Tiszta időben akár az Alpokig is ellátni. Ebben a konyhában még MOSOGATNI IS ÖRÖM!

A tetőtérben dolgozó, további két háló és egy fürdőszoba kapott helyet. A tetőtérbe egy szépen megmunkált, kényelmes falépcsőn lehet feljutni, mely az étkezőből indul. A ”pince” szinten van a dupla, mennyezetig csempézett, szerelőaknás garázs, egy fantasztikus műhely, és a FÉRFIAK ÁLMA “dühöngő”, egy külön-helyiség a borospince előtt, ahova a háziasszony süteménye liften érkezik!” 

Gazdálkodóknak…

 

A ház és a kert GÉPÉSZETE kiváló, minden a lakók kényelmét szolgálja. Így például a belső lift, mely a garázsból a pelletet szállítja az olasz vízteres kandallóhoz, ami radiátorokon keresztül adja le a hőt a két felső szinten. A tároló tetején levő napelemek az áram használat több mint felét biztosítják. A karsztvizes belső kút ivóvíz minőségű és mind a kert, mind a használati vizet is biztosítja, természetesen a hálózati víz kiegészítéseként. SOK APRÓ és HATALMAS ÖTLET van ebben az ingatlanban. 

 

A meredekebb domboldalon levő szőlő művelését is megkönnyíti az elektromos felvonó és az öntöző rendszer. Othello, Zweigelt, Zenit és Zöld Veltelini fajtájú szőlő található a birtokon. A ház minden szempontból megfelel nagyobb család nyaralására, lakhatására. Mivel a terület belterületbe lett vonva, az utca aszfaltozására is hamarosan sor kerül. A belterület 25 %-os beépíthetőséget és két különálló lakóépületet engedélyez, ezért további építmény létrehozása vagy a telek megosztása is lehetséges. […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, szőlődomb ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?