Dömös: külalakból ötös! Avagy jöjjön a hét ingatlana!

Dömös: külalakból ötös! Avagy jöjjön a hét ingatlana!

Csodás luxus otthont kínálnak eladásra Dömös területén. A 199 milliós ház és telek fotói kapcsán szinte érezni a nyugalmat, harmóniát!

Dömös örök!

“KURIÓZUM, LUXUS, INTIM KÖRNYEZET, ÁLOM OTTHON Ha olyan otthonra vágyik, ami elérhető távolságban van mindentől, mégis maximális intimitást, természetközeli élményt biztosít, akkor megtalálta! A Dunakanyar egyik kiemelten kedvelt településén, Dömösön eladó sorba került egy csodálatos környezetben fekvő, luxus szinten megépített családi ház. Minden sétatávolságban elérhető: Óvoda, iskola, önkormányzat, bolt, buszmegálló. 

Az 1433 nm-es telek L alakú, ápolt, ősfákkal, bokrokkal, gyeppel beültetett, kővel burkolt. A növényzetet öntöző rendszerrel gondozzák. Az úszómedence karbantartott, medence tisztító robottal rendelkezik. A medence mellett található a 6 fős finn szauna zuhanyzóval. Az utcáról szinte semmit nem lehet látni a házból, az élettér a kert felé van. Legnagyobb ékessége a két hatalmas terasz, melyről fantasztikus a kilátás. 

 

A Dömös területén kínált ház részletei

 

Összesen nappali+5 szobás, 3 fürdőszobás. A földszinten tágas, gardróbos előszoba fogad minket, ahonnan a nappali, konyha, étkező részbe érkezünk. A 3 helyiség egy légtérben, mégis külön, egymáshoz képest eltolva helyezkedik el, lehetőséget biztosítva a funkciók zavartalan használatát. Az étkezőből léphetünk a 40 nm-es teraszra, amit automata árnyékoló tesz komfortosabbá. Ezen a szinten találunk még egy fürdőszobát, illetve a nappaliban egy dolgozó sarkot is. Az egyedi, kézzel készült lépcsőn jutunk lefelé a garázs szintre, és felfelé a tetőtérbe is. A tetőtérben tágas, világos előtér fogad minket, ahonnan a 3 külön nyíló hálóba léphetünk. A szülői háló saját, panoráma ablakos fürdővel, gardróbbal, és egy 40 nm-es, automata árnyékolóval ellátott terasszal rendelkezik. 

A garázs szinten 2 szoba, mosókonyha (fürdőkáddal, toalettel), műszaki szoba és a garázs található. Az épület megkaphatja az okos ház elnevezést. […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!