Csempekályha és szauna: forró pillanatok Békéscsabán, 105 millióért

Csempekályha és szauna: forró pillanatok Békéscsabán, 105 millióért

Művészi kályha, izgalmas terek és persze wellness részleg is akad a 300 nm-es ingatlanban! Családi fészek vagy vállalkozás? Ön dönt!

“Békéscsabán eladóvá vált egy különleges alaprajzú, hangulatos családi ház. A Gyulai úthoz közel található, csendes, nyugodt környezetben. A 7 szobás + 1 nappalis, 4 fürdőszobás ház több generáció részére is megfelelő életteret biztosít központi nagy közösségi terével, amely akár nagy családi vagy baráti összejövetelekre is tökéletes. 

A nappaliban található egyedi csempekályhát Takács Győző keramikus, iparművész tervezte, kivitelezte, dísze és meghatározó pontja az épületnek. A cserépkályha a méreténél fogva a központi tereket teljesen befűti, a gázkazán a fűtést jól kiegészíti a ház többi részében. A 30 cm-es Porotherm Thermo téglafalak kimagasló hőszigetelő képességűek, így külső hőszigetelés nélkül is energiahatékony a ház fűtése. 

A ház takarítását jelentősen megkönnyíti a központi porszívó rendszer, amely halk, hatékony, kényelmes és 100%-os légszűrést garantál. (A központi porszívózás során a beszívott levegő a kültérbe jut, nincs visszafújt levegő, azaz megszűnik az állandó légkeverés és a porlerakódás.) A fanyílászárók minőségi alapanyagokból készültek, egyedi méretezésűek. A földszinti fürdőszobához szauna is tartozik, amely napjainkban az egészséges életmód és a kikapcsolódás egyik nélkülözhetetlen eszköze lett.[…]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!