Családi otthon Szekszárdon műteremmel eladó!

Családi otthon Szekszárdon műteremmel eladó!

A 303 négyzetméteres szépség légies, tágas terei miatt muszáj volt kattintanunk. Hát még azután, hogy láttuk, külön bejáratú műterem is tartozik az eladó szépséghez! Jöjjön egy alkuképes ajánlat!

“Szekszárdon, csendes, családi házas övezetben, a Kerámia utcában eladóvá vált egy nagyon jó állapotú, 3 szintes családi otthon. Az ingatlan egy 834 nm-es telken fekszik, fűtése gázkazánnal, vagy elektromos kazánnal működtethető padlófűtés, kiegészítő fűtésként vegyes tüzelésű kazán + néhány helyiségben elhelyezett radiátorok állnak rendelkezésre valamint a nappaliban található cserépkályha. A ház hűtéséről egy központi helyen elhelyezett klíma gondoskodik. Az alsó szinten 2 hálószoba, fürdőszoba külön mellékhelyiség, konyha, étkező, nappali, tároló,a felső szinten pedig 2 szoba, egy dolgozószoba, fürdő és mellékhelyiség található. 

 

A házhoz egy külön bejáratú 45 nm-es műterem is tartozik,melyből akár egy külön garzon is kialakítható, így akár több generáció együttélésére is alkalmas. Az alagsorban szuterén, pince,és egy játékterem kapott helyet. Udvari beálló és garázs tartozik az ingatlanhoz. Udvara tujákkal övezett, parkosított és nagy, szélvédett terasz is rendelkezésre áll, valamint a medencének is ki van alakítva a beton alap. A kellemes és intim udvar színtere lehet a családi vagy baráti összejöveteleknek. Nagyon jó és praktikus elrendezésű ház, sok lehetőséggel. Az irányár, komoly érdeklődés esetén alkuképes. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!