Családi fészek és üzlethelyiség, avagy egy igényes ajánlat Debrecen óvárosában

Családi fészek és üzlethelyiség, avagy egy igényes ajánlat Debrecen óvárosában

Debrecen óvárosában két ingatlant kínálnak egyetlen hirdetésen belül. A hangulatos családi házban eddig igényes szépségszalon működött. De persze még bármi kihozható a 114 nm-es szépségből!

 

“Debrecen Óvárosában értékesítésre kínálunk egy 300 nm-es telken lévő, nappali+2 szobás, igényes az OTTHON melegét sugárzó egyszintes, nagyon kellemes családi házat, és egy jelenleg is működő, gyönyőrű, modern berendezésű, üzlethelyiséget. 

 

Az ingatlan 114 nm-es, 5+2 szobás, társasházként van nyilvántartva, külön helyrajzi számmal rendelkezik az üzlet és a ház is. Mindkét ingatlan csaknem teljeskörű felújításon esett át ( kivéve a tető). Az exkluzív üzlethelyiség jelenleg szépségszalonként üzemel, ami 3 szobából, fürdőszobából és előszobai helységekből áll. A mögötte elhelyezkedő családi ház helyiségei: nappali+ 2 szoba, konyha , étkező, nagy méretű fürdőszoba és előszoba. Akár két generációnak is tökéletes választás lehet, de családoknak vagy vállalkozásra is kifejezetten ajánlanám! Mindkét ingatlan rendkívül igényesen lett felújítva, a belső zárt udvar csendes, külvilágtól elzárt, intim élet teret biztosít a tulajdonosok részére. 

 

A kert részben füvesített, öntözöberendezéssel ellátott, térkövezett fedett terasz, sütő-főzőhely kialakítva. A klasszikus óvárosi hangulat, de a modern életérzést sugárzó családi ház kiváló lehetőséget biztosíthat akár gyermekes családoknak, vagy idősebb házaspároknak is, illetve vállalkozás üzemeltetésére is remek lehetőség. Garázs és autó beállási lehetőség nincs az ingatlanra, parkolás a ház előtt és az utcán lehetséges és ingyenes.[…]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!