Belvárosi nagypolgári ház a rendőrséghez közel: kéne?

Belvárosi nagypolgári ház a rendőrséghez közel: kéne?

A Békéscsabán kínált tétel egy, a rendőrséghez közeli nagypolgári jellegű impozáns családi ház. A 169 nm-es ingatlan ára 57,9 millió forint. Lássuk, mit kapni ma ennyiért ezen a környéken!

“Eladó Békéscsaba belvárosában, a Rendőrséghez közel egy nagypolgári jellegű impozáns családi ház. Alakítsa kedvére: a ház apartmanokra bontva kiválóan alkalmas befektetésre, hiszen ezeket kiadva jelentős havi bevételre tehet szert. 

A tulajdonos rendelkezik építészeti tervekkel, mely szerint 3 földszinti és 3 tetőtéri lakás kerülhetne kialakításra. De használhatja családja részére, hiszen élhető nagy terekkel rendelkezik; az amerikai konyhás nappalin kívül még 3 szoba van az elegáns belmagasságú otthonban. A ház végében kialakításra került egy külön lakrész ( a ház 1/4-e), amely más tulajdonában van, de a ház és a kert is rendelkezik használati megállapodással, teljes elkülönülésre van lehetőség. 

Az udvaron számos autóbeálló, filagória, kerti sütögető kialakítására is van hely. A belváros közelsége kellemes lakhely, minden könnyen elérhető. A ház és az udvar körbenapozott. Az épület hátsó fala teljesen felújított: hálózott és újravakolt, festett. Ajánlom azoknak, akik kedvelik a régi értékeket, és belvárosi ingatlanba fektetnének.

 

Főbb jellemzők, a rendőrséghez közel

 

– 1276 m2 telek

-169 m2 alapterület

– konvektoros fűtésű

– 2 db csempekályha, az egyik kiemelt értéket képvisel

– vegyes falazat

– 3 nagy szoba-+ amerikai konyhás nappali

– fürdő és wc egyben

– villanybojler

– 330 cm-es belmagasság

– fa nyílászárók

– redőnyözött

– parkosított udvar

– napos veranda/terasz

– nagy padlás

– tároló helyiségek

– pince

– ásott kút

– kerti csap

– garázs (14 m2) […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!