Békés és a Borosgyán utca a halászok új fellegvára? 

Békés és a Borosgyán utca a halászok új fellegvára? 

Szoba, fedett terasz, stég: mi kell még a boldogsághoz? Nyilván egy folyó vagy tó és persze jó kapás! Előbbi, 8,3 millió forintért utóbbival kecsegtet. Irány Békés és a Borosgyán utca!

A Borosgyán utcai lehetőségről

“HORGÁSZOK FIGYELEM! Békéscsaba és Békés között, a hármas horgásztavon eladó egy horgászhely felújított faházzal és hangulatos fedett terasszal valamint egy nagyméretű stéggel. A környezet varázslatos, itt igazán ki lehet kapcsolódni azoknak akik szeretik a természetet és a víz közelségét.  […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Borosgyán ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?