Barnag kincse: ennél izgalmasabb ingatlant nem tudunk mutatni!

Barnag kincse: ennél izgalmasabb ingatlant nem tudunk mutatni!

Barnag csodás vidékén bukkantunk az összesen 288 nm-es otthonra. A régi és új találkozása, az igényes felújítás és a vételár is kattintásért kiált!

“Barnag védett, békés településén a történelem egyik legszebb, az utókornak példás odafigyeléssel megmentett darabkájával találkozhat! Az utcára merőlegesen, mintegy 3000 nm-es kisbirtokon áll két, gádoros parasztház, amelyekből az első az 1850-es években, a belső pedig az 1900-as évek elején épült. A település Szent Flórián háza ez, amely felszentelt épület egykoron azé a nemesé volt, aki Barnagot megvédte egy pusztító tűzvésztől. Tartozik még a területhez egy műhely-garázs épület és egy 130 nm-es pajta. 

Minden épület “szegről-szegre” lett felújítva 2004-től kezdődően, melynek eredményeképpen most a két régi ház összenyitásával egy 300 nm-es csodálatos otthon tárul elénk, ahol a népművészet lelkülete és a szakmesterség minősége találkozik a tulajdonosok kifinomult tárgyi világával. A különleges hangulatot az egytől-egyig különös odafigyeléssel összeválogatott berendezés emeli, amely a bécsi-szecessziótól egészen a távolkeleti kultúráig kalauzol el a világban. 

 

Részletek

 

A ház műszakilag is kifogástalan, fűtéséről a kályhásmesterek által rakott csodás cserépkályhák mellett központi gáz cirkó berendezés gondoskodik, hűtését pedig elektromos klímapanelek szabályozzák. Minden közmű rendelkezésre áll a házban. A gádoros teraszokból megközelíthetően mindkét ház alatt egy-egy borospince húzódik, amely állandó hőmérsékletet garantál egész évben. A központi konyha-étkező ékessége a gránitlapos (régi füstös konyha eredeti ívébe tervezett) konyhabútor mellett a csikótűzhely, amely páratlan gasztronómiai élményeket tartogat. 

A kert végében épült pajta hihetetlen mérete mellett csak a szépsége megdöbbentőbb, ideális a nyári meleg elől hűst adó nagy tere bármilyen nagyobb rendezvényhez is! A két lakóház tetőtere jelenleg nincsen kihasználva, de kifogástalan állapota miatt tökéletesen alkalmas lehet a hasznosításra, akár műteremként is! […]”

További izgalmas házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Barnag ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?