Barna vezérmotívum, avagy egy Vacsiközi drágaság!

Barna vezérmotívum, avagy egy Vacsiközi drágaság!

A megye legdrágább eladó lakása címét viseli jelenleg a Kecskeméten kínált ingatlan. A Vacsiközi városrészben található, tágas otthon terein a barna szín vonul végig. Lássuk, milyen lakást kaphatunk ma 118,8 millióért a megyében!

A Vacsiközi lakásról

 

“Eladó Kecskeméten, Vacsiközi városrészében eladó egy 131 nm-es bútorozott lakás, melyhez tartozik egy 42 nm-es elektromos dupla garázs is. A tégla falazatú épület újszerű állapotú, melyben 4 lakás van összesen, abból 3 lakott. Az exkluzív megjelenésű, magas minőségű, teljesen felújított családias hangulatú lakáshoz, kapcsolódik egy nagy közös 700 nm-es belső udvar, saját játszótérrel. 

 

A duplakomfortos, két szintes lakásban van egy előszoba, egy amerikai konyhás nappali, egy közlekedő, egy külön álló WC, egy fürdőszoba, három szoba, egy erkély. Az emeleti részen pedig található egy nappali, egy szoba, egy rejtett játszósarok, és beépített nagy gardrób.

A vacsiközi ingatlan a tavalyi évben lett teljesen újra festve, dízájn tapétát kapott, a helyiségekhez pontos méretre készített egyedi beépített bútorok lettek beszerelve. A nyílászárók ki lettek cserélve, hőszigetelt fóliával borított ablakokra napelemes automata aluredőnyökkel, szúnyoghálóval ellátva. Az ingatlan minőségi kivitelben, minőségi alapanyagokból készült, minimális energia szükségletű 6,5 KW napelemrendszerrel, riasztóval ellátott, az udvarban pedig fúrt kút is van, 15 l-es hidroforral, szivattyúval. […]

Az ingatlan árába beletartoznak a beépített bútorok, a konyha és a fürdőszoba is teljes felszereltségével, a többi, pedig megegyezés szerint. A 42 nm-es dupla garázs kétbejáratú, az utcáról és az udvarból is használható, illetve a garázs mellett van még egy mobil faház tároló is, mely szintén benne van az árban. A vacsiközi ingatlan Bács-Kiskun megyében, Kecskemét nagyon jól frekventált, nyugodt, biztonságos részén helyezkedik el. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!