Az ingatlanpiacon minden van: egy 636 milliós ajánlat Fadd területén

Az ingatlanpiacon minden van: egy 636 milliós ajánlat Fadd területén

Silók, nedves garat, transzformátor: Fadd külterületén mindez az egyben keresi-várja új tulajdonosát. A nyitókép futurisztikus hangulata olyan hívogató volt, hogy muszáj volt átnézni a nem éppen hétköznapi ajánlat részleteit! Vajon ki vesz meg egy ilyen komplexumot…?

“Bács-Kiskun és Tolna megye határán, Fadd külterületén, a Duna mellett fekvő, mindösszesen 38.789 m2-es  területű, közművesített agrárlogisztikai központ ELADÓ! Kiváló logisztikai adottsággal rendelkező ingatlanegyüttes gabona tárolására, csomagolására, szállítására alkalmas. A telephely nagy tároló kapacitású, korszerű technológiával került kialakításra 2006-ban. 

A ingatlanegyüttes a 6-os főút felől Dunaszentgyörgy és Tolna irányából, kompon Fajsz felől közelíthető meg. A közelében húzódik a 6. és 51. sz. főutat összekötő M9 autóút. A teherforgalom a lakóingatlanokat elkerülő saját tulajdonú úton közelítheti meg a telephelyet. A személyforgalom másik, szintén magántulajdonú úton éri el az ingatlanegyüttest. A Dunai kikötő uszályrakodásra ad lehetőséget. Felépítmény területe: 6,615m2 

 

A Fadd területén található telephely főbb felépítményei

szociális épület (448 m2), porta (67 m2), transzformátorház (30 m2), síktároló (680 m2-es, 2 500 tonna kapacitású), átvevő csarnok (304 m2), nedves garat (392 m2), 15 db siló (1 200 m2, 37 200 tonna kapacitású), manipulációs épület (2 674 m2, porcella = 45 tonna, közúti tranzitcella = 150 tonna, mérleg vezérlőcella = 75 tonna, törtszem cellák = 3 × 110 tonna kapacitású), vendégház (143 m2). A silók szerkezetileg készek, az épületek készültségi foka a technológiai szerelés hiánya miatt 70%-os. 

 

Egyéb építmények

 

terményberakó kikötő, rakodó hidak, rédlerek, kikötői torony, terményszárító. Az ingatlan üzemeltetője jogosult a dunai kikötő és terményberakó használatára bérleti megállapodás keretében. Az építmények között nagy teherbírású burkolat található. A telephely kiváló elhelyezkedésű, nem csak a jó közlekedési és szállítási lehetőségeknek köszönhetően, hanem mert Tolna megyében kiemelkedő gabonatermő területek vannak. Az agrárlogisztikai központ melletti telkeken egy másik gabonatároló, sóderlerakó és kikötő van, a közelben major és üdülőövezet található. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!