Autentikus, mégis modern parasztház a hét ingatlana Kétbodonyban!

Autentikus, mégis modern parasztház a hét ingatlana Kétbodonyban!

 A 100 nm-es, csodás állapotban lévő, eladó családi ház Kétbodonyban már az első légifelvétellel megragadta a figyelmünket. A közeli fotók azonban még szebbek voltak…

“Kétbodonyban, Nógrád megyében kínálunk eladásra egy egyedülállóan szép autentikus, egyszersmind modern parasztházat. Kétbodony a Cserhát hegység lábánál fekszik csodaszép környezetben. Budapesttől mintegy 70 kilométerre északra. Amennyiben a nyugalom szigetére vágyik itt megtalálja. A békés kisközség lakossága mindössze 400 fő, máig jellemző a növénytermesztés és az állattartás. Az ingatlan közel 1600 nm.-es telkén mindkettő megvalósítható. A ház a falu központjától nem messze egyirányú, új aszfalttal burkolt mellékutcában található, forgalomtól mentes, idilli környezetben, meseszép panorámával.”

A Kétbodonyban kínált ház részletei

 

A ház maximalista felfogással, tökéletesen átgondolva épült mindössze 14 évvel ezelőtt, megőrizve a parasztház stílusának minden korabeli báját, a legmodernebb anyagok beépítésével került kivitelezésre minden. Falai tökéletesen szigetelő ytong blokkból készültek födém és tetőszerkezet, természetesen a korabeli építészetnek megfelelően fából. Nyílászárói mind hőszigeteltek és a födémben is a lehető legvastagabb szigetelés került beépítésre. Fűtése modern kondenzációs gázkazánnal történik radiátor hőleadókkal, köszönhetően a korszerű anyaghasználatnak igen alacsony rezsivel fenntartható. 

A ház alaprajzi elrendezése szintén a korabeli stílusnak megfelelő, három szoba mellett tágas konyha étkezővel és kamrával, fürdő külön wc.-vel és előszoba melyből külön bejáratokon keresztül közelíthetők meg helyiségei. Rendelkezik továbbá egy fedett terasszal és természetesen egy csodaszép tornácos verandával. Köszönhetően a ház kiváló statikai szerkezetének tetőterében további szobák is kialakíthatóak. Az épület alatt mélygarázs, konditerem és pince is helyet kapott. Az ingatlanhoz közvetlenül kapcsolódik egy külön helyrajzi szám alatt álló telek, mely teljesen egyedi közművekkel van ellátva, itt további két autó tárolására alkalmas garázs áll rendelkezésre. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!