Alig akad eladó gyümölcsös Békés megyében!

Alig akad eladó gyümölcsös Békés megyében!

Békés megyében jelenleg mindössze 32 eladó mezőgazdasági ingatlan hirdetését látni. Ebből pedig elenyésző a gyümölcsös. Erdőt pedig egyáltalán nem találni. Jöjjön egy manapság ritkaságnak számító gyümölcsös Gerendásról!
“Békés megye, Gerendás és Csorvás között lévő területen, 18.490 m2 nagyságú 2 minőségi osztályú gyümölcsös ingatlan eladó. Az ingatlan a 47-es főúttól kb. 1 km távolságra földes út mellett található. A gyümölcsösben 48 éve telepített 105 db diófa, továbbá számtalan barack, cseresznye és szilvafa található. […]”

További mezőgazdasági ingatlanok és gyümölcsösök az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, gyümölcsös ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?