A hét szín párja: barna-fehér. És persze egy szuper rétsági ház!

A hét szín párja: barna-fehér. És persze egy szuper rétsági ház!

Illetve egészen pontosan kettő. De meséljenek inkább a csodás, hangulatos képek! Irány egy rétsági, barna-fehér árnyalatokban pompázó, 223 nm-es ingatlan!

“Eladó a festői szépségű Nógrádon egy igazi vidéki luxus ingatlan. Nógrád Budapesttől 60km-re található a Börzsöny hegység ölelésében. A ház közelében található a nógrádi vár illetve a Csóványos hegycsúcs, mely közkedvelt kirándulóhelyek. A családi ház 2017-ben épült, egy nagyobb 117 m2-es és egy kisebb 35 m2-es lakóházból áll. A kisebb ház egy 5 állásos teremgarázsban folytatódik, mely 72 m2.A kertben kamerarendszer segíti az értékek megőrzésének biztonságát. A kert parkosított, öntözőrendszerrel ellátott. 

 

A nagyobb ház közel 30 m2-es terasza mellett egy 4,5 x 2,5 m-es 120 cm mély medence kapott helyet. A fűtésről cirkó kazán gondoskodik, mely padlófűtéssel adja le a hőt. A nappaliban egy cserépkályha is rendelkezésre áll, amely még sosem volt használatban. A ház okos ház, tehát mobiltelefonos összekapcsolódással működtethető. A tervezésben a kényelem, magas minőségi anyagok és a jól átgondolt életterek prioritásként jelennek meg. A két ház lehetőséget ad több generáció összeköltözésére is. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!