A hét ingatlana: lajosmizsei álomotthon 8 hektáros erdővel

A hét ingatlana: lajosmizsei álomotthon 8 hektáros erdővel

És lovak tartására is alkalmas karámokkal, melléképületekkel eladó. A pontosan mi és mennyi most következik!

“Megvalósult lajosmizsei álom luxus kivitelben 8 hektáros erdős területen! Eladásra kínálom Lajosmizse közelében ezt a jól megközelíthető szépen és rendezetten kialakított csodás birtokot! A teljesen körbekerített erdővel ölelt területen az ingatlanok 2020-ban gondosan megtervezve és igényesen kialakítva lettek megépítve, illetve újjáépítve. Az így elkészült épületegyüttes alkalmas vendég fogadásra és lovak tartására is. 

A nagy odafigyeléssel kialakított fedett terasz és a kert az év minden szakaszában kellemes, szemet gyönyörködtető látványt nyújt, a pihenni vágyóknak pedig nyugodt pihenésre kínál lehetőséget. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?