A hét ingatlana: Hosszúhetény, te csodás!

A hét ingatlana: Hosszúhetény, te csodás!

Hosszúhetény településének szépsége mellett egy elképesztően vonzó, 160 millióért kínált, 2 házból álló ingatlant ajánlunk a nagyérdemű figyelmébe! Vigyázat, beleszeretős tartalomról van szó! Az egyedi fürdőszoba kialakításáért plusz pont jár a jelenlegi tulajdonosoknak…

“Hosszúhetény legszebb részén, csodaszép környezetben 2 külön bejáratú házból álló ingatlan eladó! Telek 3970 m2 nagyságú, 2 hrsz számon van. 

Kisebbik 85 m2-es ház egyszintes, 2 szobás, vegyes falazatán kívül 5 éve lett teljes körűen felújítva! Gyönyörű egyedi tervezésű beépített bútorok, beltéri ajtók lettek behelyezve. A padló stílusosan kivitelezett hajópadló és hajópadlóval lett burkolva. Fürdőszobájában oldalfala kőfalból van. Melegét kettő cserépkályha egy fafűtéses cserép sparhelt szolgáltatja. 

Nagyobbik br. 170 m2-s, háromszintes, téglafalazatú ingatlan 2000-ben épült. Külsöleg hőszigetelt. Alsó szintjén tágas amerikai konyha nappali lett kialakítva. Fürdőszoba mindkét lakott szinten van. Itt a melegért egy vegyes tüzelésű kazán szolgáltatja. A hatékonyság jegyében a fűtési rendszer része egy indirekt forróvíz tároló is. A Hosszúhetény területén álló ingatlan alsó szintjén gépészeti helyiség és igen méretes garázs lett kialakítva. Közművek: Villany van, a vizet fúrt kútból adja, a szennyvíztárolásra egy 16 m3-es tartály van a földbe helyezve. Az ingatlan tehermentes. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Hosszúhetény ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?