A hét ingatlana: egy loft stílusú lakás Szombathelyről!

A hét ingatlana: egy loft stílusú lakás Szombathelyről!

“Tágas terek, hatalmas üvegfelületek, izgalmas belsőépítészet!” kezdődik az izgalmas, 200 nm-es eladó lakás hirdetése. A Szombathelyen található ritkaságban igazán felüdítő szétnézni!

“[…] A belsőépítész szakmai tudását és a jelenlegi tulajdonos remek ízlését dicséri ez a különleges, egyedi otthon. A 200 négyzetméteres lakás nappalijából és egyik szobájából a tágas teraszra léphetünk, ahol a Fő tér panorámája tárul elénk. A terasz padlózata az igényes és időtálló WPC-vel burkolt. A nappali egy légtérben van az amerikai konyhás étkezővel, ahol rozsdamentes konyhai berendezés és magas minőségű beépített konyhagépek találhatók. Mindkét hálószobához gardrób kapcsolódik, valamint az egyik hálóban sminkszoba is van. 

Az ingatlan egyedi bútorokkal berendezett, melyek a vételár részét képezik. A hatalmas étkezőasztal az akár nagy létszámú társaság fogadására is alkalmas. Ebben az otthonban minden egyedileg, kizárólag a tulajdonos számára készült, a beépített szekrények éppúgy, mint a fa nyílászárók. Az egész lakást a magas színvonal, és pazar igényesség jellemzi.

A loft ma egyet jelent az exkluzivitással és az egyediséggel, ahol jól megfér egymás mellett a konzervatív és a minimál stílus is. Ez ebben az ingatlanban mind visszaköszön. Az izgalmas belsőépítészeti megoldásoknak csak a képzelet szab határt. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!