A hét ingatlana: egy 650 milliós felsőörsi birtok

A hét ingatlana: egy 650 milliós felsőörsi birtok

230 nm-nyi élettér, rejtve a kíváncsi szemek elől. Csodás lankák, pazar környezet. Naná, hogy megkérik az árát a most következő, felsőőrsi szépségnek!

“Felsőörsön a természettel egybeszövődve, erdőre, patakra, őzekre, szarvasokra néző kilátással kínálunk eladásra egy olyan birtokot, amely alkalmas mind családoknak lakhatásra, mind üzleti lehetőséget keresőknek annak megvalósítására. Ahol a Balaton közelsége egyik esetben sem elhanyagolható tényező.

A hatalmas területen megtalálható egy minden igényt kielégítő, stílusában a miliőhöz tökéletesen illeszkedő családi ház. […] A birtokon helyezkedik el továbbá a féltetővel ellátott két állásos garázs. És az egyedi, ritkaságszámba menő búboskemencével rendelkező társasági helyiség külön illemhelyiséggel, valamint a 4 angol box-szal felszerelt lovarda. Amely minden ló-tartáshoz szükséges infrastruktúrával rendelkezik.

A birtokról általánosságban elmondható, hogy magas minőségű anyagok felhasználásával készült. Minden részletében jól átgondoltan, alaposan kidolgozott és kivitelezett, egyedi és ízléses műalkotás, amelyre valóban nincsenek szavak… […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!