1 milliárdért öné lehet a Nyugat!

1 milliárdért öné lehet a Nyugat!

Illetve egészen pontosan a tatabányai West. 3000 nm-en nézhetünk szét virtuálisan az eladó, gigantikus komplexum kapcsán. Már csak az a kérdés, 1 milliárdért ki él a lehetőséggel? Irány a Nyugat!

“Megvételre kínálom Tatabánya közkedvelt részén, a Tulipános ház és a Színház közvetlen közelében, ezt a 3.000 m2 alapterületű komplexumot, 7.432 m2-es aszfaltozott telken.

 

Az épület 3 részből áll

 

– Étteremből amely 700 m2, teljes bútorzattal és berendezéssel kerül eladásra.

– Üzlethelyiségből : 1.000 m2

– Raktárból: 1.300 m2

Az étterem komplexum  alatt két darab két állásos garázst találunk. A telken 100 darab felszíni beállóhely került kialakításra. A telek 7.432 m2 , Vt-14 besorolású. […]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?