Atyaég, de szuper ingatlant kínálnak Putnokon!

Atyaég, de szuper ingatlant kínálnak Putnokon!

A ház egyik felének fotóit nézve igazi időutazásban lehet részünk. Míg az utcai homlokzat szerényen elrejti a tornácos szépség valódi kilétét. Bízunk benne, hogy gondos kezekbe kerül a Putnokon kínált, 63 milliós szépség!
“Közel a Szlovák határhoz, Putnokon a 26. fő út mentén, eladó egy saroktelken elhelyezkedő, tégla falazatú, üzleti és lakóingatlan, egy 2746 nm-es, két utcai bejárattal rendelkező, remek adottságú telekkel! Az ingatlanban 11, utcafronti bejárattal rendelkező, összközműves, kirakatos, tároló és vizesblokkal rendelkező üzlethelyiség található. Igény esetén összenyitási lehetőséggel. Összesen 428 nm-en. Frekventált, városközponti elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas vendéglátás, szépségipar, iroda, bemutató terem, kereskedelmi célra is. 

Fokozva az ingatlan adta lehetőségeket Putnokon, 6 udvari, kisebb lakás és két, emeleti 92 nm-es lakás is tartozik hozzá. Ami tökéletes lehet az új tulajdonosnak egy pazar otthon kialakítására vagy akár hangulatos apartmanok, modern vendégház megvalósításához. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!