Egykori vízimalomból pomázi álom ház: egy 200 milliós csoda ingatlan!

Egykori vízimalomból pomázi álom ház: egy 200 milliós csoda ingatlan!

“Pomáz legszebb részén, a Majdán fennsík lábánál, a Dera-völgyben, nagyméretű, 6100 nm-es ősfás park közepén található a rezidenciának is kiválóan alkalmas épület.” Nehéz bármit is hozzátenni ehhez. Főleg az ingatlanhirdetés nyitóképének ismeretében. Ugye ön is el tudná itt képzelni az életét…? Nem akárkik nyomdokába lépne itt tulajdonosként!

“A 320 nm-es kastélyszerű ház, hét szobát rejt magában.  Az 1700-as években épült ingatlan vízimalomként működött, majd Radnai Miklós zeneszerző és családja birtokaként alakult át lakó és alkotóházzá.  1998 évi újjáépítését követően pedig vendégházként működött. Az alsó szinten 180 m2-en nappali, dolgozószoba, modern konyha, 2 szoba és 2 fürdőszoba lett kialakítva. A fűtése kandallóval, padlófűtéssel és hagyományos radiátoros gázfűtéssel van megoldva. Az emeletre szép, rusztikus, falépcső vezet fel, ahol 130 m2-en nagy nappali, 2 szoba, fürdőszoba és gazdasági szoba található. Ez a lakrész szeparálható, mivel a kertből külön bejárata is van.

00a

00b

00c
Különálló 2 autós garázs, és boltíves terméskő borospince van a ház mellett. A vízellátás és szennyvízelhelyezés egyedi módon van biztosítva. A matuzsálem korú, de termő gyümölcsfák, kerti tó és szép terek vannak kialakítva, meghagyva a kert vadregényes, természetes arcát is. A telket a patak szinte körbe veszi, ezzel biztosítva a birtok intimitását, de nem teljes elzártságát, mivel pár perc sétával elérhető a buszmegálló, s a közlekedés autóval is kiváló.”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 200.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 310 nm
  • Telekterület: 6100 nm
  • Szobák száma: 7
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Cirkó

01

01a

01b

További képek az eladó kincsről az ingatlanbazar.hu oldalán!