Visszafogott luxus Dunaalmáson, 490 millióért

Visszafogott luxus Dunaalmáson, 490 millióért

Minden olyan, nagy értékű ingatlant jó szemügyre venni, amely elsősorban adottságaival, nem pedig berendezésével hívja fel magára a figyelmet. A Dunaalmáson kínált, műemléki épülettel is rendelkező Molnár ház minden elemébe beleszerettünk. És ön?

Luxus Dunaalmáson, nem csak molnároknak!

 

“A Duna ás az Által ér találkozásánál Dunaalmáson található ez a modern kényelemmel ötvözött 400 éves műemlék. Szomszédok nélküli csendes, természetközeli életérzést adó birtok. Autóval 1 óra Budapest, Bécs 2,5 óra, Pozsony 1,5 óra. A Dunán hajóval is megközelíthető, és akár saját kikötő is létesíthető. A környék is sok kikapcsolódásra ad lehetőséget, evezhetünk, lovagolhatunk, horgászhatunk, kerékpárúton és a közeli hegyek között is biciklizhetünk, a Gerecsei tájvédelmi körzetben túrázhatunk. A Neszmélyi borvidék finomságait kóstolhatjuk, és sokfajta gasztronómiai élményt élhetünk át a könyék éttermeiben. Itt élmény minden nap.”

A ház jellemzői

 

“A Dunaalmáson található birtokon 3 különálló épület található. A modern, hajó formájú, fa borítású, tégla építésű, öt szobás Molnár ház. A 400 éves teljeskörűen felújított Malom és egy melléképület garázsokkal, és egy kis személyzeti lakással. A Molnár ház kialakításának és parti elhelyezkedésének köszönhetően, olyan érzést kelt mintha a Dunán lennénék egy hatalmas hajóban. Köszönhető ez a nagy üvegfelületeknek is, amelyeken keresztül bármikor csodálhatjuk a Dunát. A Molnár ház helyiségei, két hálószoba egy nappali, dolgozószoba, egy étkező, konyha, gardrób, fürdőszoba, WC és kamra.

A Molnár ház mellett egy lenyűgöző méretű, 184 nm-es terasz nyúlik Dunaalmáson a folyó felé. A teraszon vacsorázva, csodálhatjuk, ahogy a nap a Dunába süllyed. A felújított Malom a 200 évvel ezelőtti állapotát tükrözi kívülről. Belül viszont egy modern vendégház. Öt szoba van az emeleten, és mindegyik saját fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. Az alsó szinten van egy borozó, a földszinten egy étterem, a hozzá tartozó nagy konyhával. A malom mellett található még egy hangulatos lugasos terasz, amely a borozóból közelíthető meg. A kertben egy szép tavat is találunk tavirózsákkal.”

 

 

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Dunaalmáson innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?