Vidéki “legek”: még mindig a híres Bócsi kastély a legdrágább Pest megyében!

Vidéki “legek”: még mindig a híres Bócsi kastély a legdrágább Pest megyében!

Öt éve írunk időről-időre az izgalmas ingatlanról. Egyszer már azt hittük, elkelt az épület. Most ismét szembejött. Kádár János egykori sofőrjének otthona 1,1 milliárd forint helyett már csak 899 millióért eladó…Minden eddiginél több fotó a házbelsőről!

“Bócsi András földművesből gazdag magánvállalkozóvá vált üzletember tragikus vadászbalesetben 2006-ban bekövetkezett halálával eladóvá vált egy 32 hektár földterülettel körülvett a Loire völgyi kastélyok mintájára épült 25 szobás modern vadászkastély. […]

01

A 21 vendégszoba soha sem volt fizetővendéglátásra használva. Az árba a teljes berendezés bele tartozik. A kastélyban a tulajdonos széles baráti köre vendégként fordult meg. Itt vendégeskedett a korabeli társadalom elit rétege pártállásra való tekintet nélkül. A kastély és parkja felújítandó, egyrészt azért, mert 14 éve nem használják, másrészt azért, mert ugyan 21 éve épült az akkor kapható legjobb anyagokból, de az akkori legmodernebb burkolatok ma már nem modernek. Edzőteremben gépek, a futó padnál már van korszerűbb és jobb. Úgy változnak a kapható anyagok és szerkezetek, hogy 5 évente ki lehetne cserélni mindent és ha ez igaz, az eltelt 20 évben akár négyszer modernizálni lehetett volna az épületet. De ez nem csak itt, hanem mindenütt így van, aki egy régi kastélyt vásárol, erre számítania kell. […]”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 899.000.000 Ft
  • Alapterület: 2800 nm
  • Telekterület: 320 000 nm
  • Szobák száma: 28

02

03

03a

04

05

06

További rengeteg részlet az ingatlanbazar.hu oldalán! Korábbi anyagaink a kastélyról itt érhetők el!