Ürömi luxus 150 millióért. Már úgy értve: lakás

Ürömi luxus 150 millióért. Már úgy értve: lakás

Bár méreteiből nem következik, a 330 nm-es ingatlan bizony nem ház, hanem egy két lakásos társasház egyik része. 

“Óbuda határán a Rókahegyen, eladó 2 lakásos társasház alsó, kertkapcsolatos, teljesen (jogilag, és természetben is) elkülönített díszkertes, panorámás, bútorozott luxuslakása.”

Szóval annyira azért nem zavarhat a szomszéd. Bár ki tudja… De egy ilyen értékű lakásnál feltehetően nem zárkóznak el a próba alvástól.

“A ház 2005-ben épült, a lakás 2012-ben teljesen átalakították. A felső, bejárati szinten található a hatalmas kertkapcsolatos, 53nm-es nappali, kandallóval, akváriummal, rejtett világításokkal,fantasztikus PANORÁMÁVAL kápráztat el minket.

Előtte az egyedi konyha, étkező, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba található, remek elrendezéssel egyedi bútorokkal.. Az előszobából elszeparáltan nyílik a szülői hálószoba, elegáns, egyedi fürdőszobával, gardróbbal,és egy háztartási helyiséggel. A nappaliból 2 db panorámás teraszra juthatunk ki, egy 125 m2-es és egy 25 m2-esre. Az új fűtési rendszernek köszönhetően választani lehet elektromos, gázcirkó, légkondicionáló (mely hűtő-fűtő egyben) és a nappaliban elhelyezkedő cserépkályha fűtési módok között. Riasztó és kamera rendszer is kiépítésre került.

Az alsó szinten a hatalmas, 160 m2-es garázs mellett 2 db tároló, szauna, 45nm-es hobbi szoba (borozó, kondi, mozi szoba,stb.), iroda, kazánház és egy komplett 45nm-es apartman (szoba, konyha, fürdő) van.
Az ingatlan jó levegőjű, csendes környezetben, egy fenyőerdő szomszédságában a Csillaghegyi Hév-től kocsival 5 percre található.”

ur

ur1

ur2

ur3

ur4

ur5

 

További képek és információk a 150 milliós lakásról az alábbi linken érhetők el.