Újlipóti top 3: íme a XIII. kerület három legdrágább lakása

Újlipóti top 3: íme a XIII. kerület három legdrágább lakása

Újlipótváros mindig drága lesz. De ennyire? Lássuk, hogyan fest a három legértékesebb lakás a frekventált pesti kerületben. Ön melyiket választaná?

312 m2, 267.000.000 Ft

“A 2009-ben luxus kivitelben felújított, Jászai Mari térnél található második emeleti lakásban kialakításra került egy 90 nm-es amerikai konyha, étkező, nappali, 3 hálószoba, 2 gardróbszoba, 2 fürdőszoba, 1 vendég mosdó, mosókonyha, és kamra. A bejárati ajtó páncél, a külső nyílászárók újak, biztonsági üveggel, de az eredeti állapotnak megfelelőek, mert a ház műemlék védelem alatt áll.
A vezetékek cseréje – villany, víz, fűtésrendszer -, megtörtént, a fűtés saját kazánról működik.
A padlózatot mindenhol wenge parketta borítja, kő csak a fürdőkben és a mosókonyhában van, itt megoldott a padlófűtés, valamint az egyik gardróbszoba padlószőnyeggel burkolt. Az álmennyezet megoldása különleges, süllyesztett világítással.
A konyhában olasz tört fehér színű konyhabútor és konyhasziget található, magas minőségű konyhai gépekkel.”

lip

188 m2, 210.000.000 Ft

“Szent István parknál eladó egy 188 nm-es, legfelső emeleti, 56 nm-es terasszal rendelkező, 5 szobás, közkedvelt, portaszolgálatos házban lévő PENTHOUSE lakás. A szobák utcára és kertre is néznek, a teraszról kiváló városi panoráma tárul elénk. Kiváló beosztású, duplakomfortos, klimatizált lakás, mely a helyi adottságok és a ház értéke miatt kiváló befektetés! Jelenlegi kiadási ára: 5000 Euro havonta.”

lip1

lip2a

158 m2, 195.000.000 Ft

“DUNAI PANORÁMÁS LUXUS LAKÁS A JÁSZAI MARI TÉREN

Felső kategóriás 158 m2-es, 3+1 fél szobás, 2 fürdőszobás, teljesen berendezett presztízs értékű lakás dunai panorámával. eladó
A ház szép, felújított, belül újszerű. A lakás a zárt lépcsőházból nyílik.
Mind a bútorok, mind a gépek, berendezési tárgyak, felső kategóriás minőséget képviselnek.
A mélygarázsba a lifttel közvetlenül lejutunk.”

lip3