Uh! Szemlőhegyen valaki nagyon tudja, mi a jó! Loft, ami: KELL!

Uh! Szemlőhegyen valaki nagyon tudja, mi a jó! Loft, ami: KELL!

Nem szép dolog az irigység. Mi sem élünk vele. Egyszerűen csak álmodozva nézzük a 187 nm-es, 289 millió forintért kínált lakást. Meg a teraszát. Azért itt el lehet tölteni egy életet, nem? 

Az ingatlan adatai

  • Ár: 289.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 187 nm
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák száma: 5
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Központi, egyedi méréssel

Leírás

Eladásra kínálom a II kerületben, Szemlőhegyen, Budapest legkiemelkedőbb zöldövezeti részén ezt a 187 nm-es nappali + 4 szobás, szuper panorámás, Dny-i fekvésű, világos, LUXUS, PENTHOUSE lakást. Az ingatlan egy három szintes, 2007-ben épült, LIFTES társasház legfelső két szintjén helyezkedik el, körbe, összesen 116 nm-es terasszal. Az egyik oldalról csodálatos panoráma tárul elénk az Árpád hídtól a Pilisig, a másik oldalról pedig a Parlamenttől a Citadelláig, valamint látható a Duna-part, Bazilika, a Gellért-hegy és a Budai Vár egy része is. A gyönyörű növényekkel díszített teraszon öntözőrendszer és jakuzzi kiállás is lett kiépítve.
A lakás jelenlegi beosztása szerint: az alsó szinten két hálószoba, egy gardrób szoba, egy fürdő és egy különálló wc, valamint egy, a hálószobából nyíló 11 m2-es terasz kapott helyet, míg a felső szinten tágas, napos, amerikai konyhás nappali, egy háló, egy nagyméretű fürdő található. A modern konyha csúcstechnológiájú gépekkel felszerelt: kerámia főzőlap “wok” funkcióval, beépített kávéfőző, sütő-gőzpároló, hűtő-fagyasztó szekrény jégkészítővel, hidegvíz-adagoló funkcióval. A fürdőszobák minőségi burkolatokkal és szaniterekkel készültek: az alsó szinten lévő fürdőben egyszemélyes-, a felső szinten kétszemélyes fürdőkád és egy panorámazuhany ad kényelmet. A lakás fűtése házközponti fan-coil rendszerű, rezsije alacsony, köszönhetően a minőségi fa nyílászáróknak, (tolóajtók és nagyméretű ablakok) melyek rendkívül jól szigetelnek. […]
00
00a
00b
01
01b
01c
01d
További fotók, alaprajz és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!