Türkizkék “csodabirodalom” a Testvérhegy lábánál eladó. Ja hogy mennyiért?

Türkizkék “csodabirodalom” a Testvérhegy lábánál eladó. Ja hogy mennyiért?

Nos, a vételár 239,99 millió forint. De a III. kerületi Testvérhegy és Óbuda közelsége, és persze a luxus tulajdonságok láttán nem csodálkozunk. Jöjjön egy  – főként – türkizkék “csodabirodalom” és annak megdöbbentő részletei!

 

A Testvérhegy lábánál kínált “kékségről”

“CSODABIRODALOM A TESTVÉRHEGY lábánál az ÓBUDA-TESTVÉRHEGY LAKÓPARKBAN! Luxus, presztízs, életmód, stílus, otthon… ÚJ CSALÁDJÁRA VÁR AZ ÓBUDA – TESTVÉRHEGY LAKÓPARKBAN – EGY 4 SZOBÁS (de 5 szobássá alakítható) DUPLAKOMFORTOS, KÖRPANORÁMÁS PENTHOUSE lakás – 113 m2 TERASSZAL és 200 m2 TETŐTERASSZAL. SAJÁT BIRODALOM… 3 emeletes LIFTES HÁZ 3. emeletén eladó egy nettó 184,2 m2 alapterületű PENTHOUSE. A TETŐTERASZ 360 FOKOS KÖRPANORÁMÁT BIZTOSÍT!!! 

 

Részletek

 

A lakás központja a hatalmas nappali, ami egész nap fényárban úszik, de a rengeteg ablaknak köszönhetően minden helység napkeltétől napnyugtáig napfényes . A KONYHA TELJESEN GÉPESÍTETT : főzőlap, elszívó, mikró, elektromos sütő, mosogatógép. Letisztult stílusába jól illeszkednek a prémium kategóriás beépített bútorok és gépek. A SZOBÁK TÁGASAK, kellemes térélményt nyújtanak. A lakók önfeledt kényelmét szolgálja a DUPLAKOMFORT, az egyik fürdőszoba zuhanyzóval a másik káddal felszerelt. 

A nappali és a közlekedők falait KÉPZŐMŰVÉSZ FESTETTE, ezzel valóban egyedi hangulatot kölcsönözve ennek az igazi ékszerdoboznak. Minden apró részletében kidolgozott, megálmodott otthon, kifogástalan minőségben. A 133 nm alapterületű terasz KÖRBEÖLELI a lakást, gyakorlatilag MINDEN helyiségéből ki lehet jutni. A 200 nm területű 360 FOKOS KÖRPANORÁMÁJÚ TETŐTERASZ TELJESEN PRIVÁT, itt 30 m hosszan BEÉPÍTETT VIÁGÍTÁSSAL ELLÁTOTT ÜVEGKORLÁT került kiépítésre, hangulatos baráti vagy családi összejövetelekre kiváló. Az ingatlan környezetbarát házközponti fűtéssel rendelkezik – ami önállóan szabályozható és rezsibarát. A melegről padlófűtés, a hűtésről klímák gondoskodnak. AZ ÉPÜLET GONDOZOTT SAJÁT BELSŐ PARKKAl, valamint 3 SAJÁT JÁTSZÓTÉR került kialakításra, igazán kivételes prémium kategóriát képvisel, a tervezők luxus kategóriában gondolkodtak mind az anyagok, mind a kivitelezés terén. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Testvérhegy ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?