Top 3 luxus lakás a Palotanegyedben

Top 3 luxus lakás a Palotanegyedben

Természetesen szigorúan szubjektív alapon válogattunk. A “Nyócker” igazságtalan megbélyegzése elleni harcunkat első körben a kiemelt részekkel kezdjük. Mondd, te melyiket választanád?

Krúdy utca, 125 m2, 63,5 millió forint

II. emeleti, 3 szobás, az impozáns Jézus Szíve templomra néző lakás nem csak az elhelyezkedésével fogott meg minket. De az a gondosan karbantartott parketta! Igazi kincs!

nyolc

nyolc1

Harminckettesek tere, 113 m2, 59,99 millió forint

A 4+4 félszobás lakás “170 nm-es, melyhez tartozik egy 180 nm-es körterasz is. Az ingatlan jelenleg két lakásra van osztva és így van kiadva külföldieknek. Igény esetén a bérlők akár benn is maradnának. A lakás különlegessége a csodálatos városi és budai körpanoráma. Ez az egyedüli lakás az emeleten!”

nyolc2

Baross utca, 119 m2, 54,9 millió forint

A 2 szobás lakás egy 1892-ben épült műemlékvédelmi ház első emeletén található, déli tájolású, végig az utcafrontra néző ablakokkal. A legutolsó felújításakor (2008-2009) egy modern, letisztult lakás lett kialakítva, az ablakok teljes cseréjével, födémcserével, betonalapzattal és padlófűtéssel, álmennyezet és sűlyesztett világítás kialakításával, az összes villanyvezeték, csatorna, és vízvezeték cseréjével.

nyolc3További képek és információk a lakásokról az árakra kattintva!