Testvérhegyi luxus, avagy élet 327 nm-en

Testvérhegyi luxus, avagy élet 327 nm-en

Ha akad 365 milliója megveheti a most következő testvérhegyi szépséget. Ha nem, akkor velünk karöltve körbenézhet a tágas terekben. Persze csak virtuálisan. De irigykedni, fanyalogni így is lehet, nem…?

A testvérhegyi luxus otthonról

 

“Új tulajdonosát keresi a III. kerület kedvelt részén Testvérhegyen, egy 3 szintes, 5 szobás, nettó 327 m2-es, minden igényt kielégítő családi ház. […] A 1080m2-es parkosított telken lévő épület 2002-ben épült. A testvérhegyi telek déli-nyugati tájolású, az utcafront szélessége 30 méter. A ház kiváló adottságú, átgondoltan tervezett és luxus minőségű anyagokkal kivitelezett. A 3 szintes épület alapterülete nettó 327 m2 és 5 szobás. Belmagassága mindhárom szinten 285 cm. […] 

 

Kertje parkosított, gyönyörűen gondozott, tujákkal és virágokkal teli. A fűtött medence és pihenő tér a parkosított kert éke. A testvérhegyi telken található napkollektor nyáron a medence fűtését és a használati melegvizet, télen pedig a padlófűtést segíti. A nappaliból nyíló teraszhoz kapcsolódik a 8x4m-es, automata vegyszeradagolóval, ellenáramoltatóval ellátott, üvegmozaikkal burkolt medence. Az igényesen kialakított kert a szép növényzet és kerti világitás miatt nem mindennapi látvány biztosít, igazi oázis a mindennapokban. […]”

További részletek és fotók a testvérhegyi házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?