Természet a fővárosban: egy nagy és olcsó lakás Gubacsipuszta “erdős” részén!

Természet a fővárosban: egy nagy és olcsó lakás Gubacsipuszta “erdős” részén!

Pesterzsébet legszebb, csendes részén, Gubacsipusztán, az Újtelepi parkerdő közvetlen közelében eladó 1. emeleti 56 m2-es, csúsztatott zsalus lakás. Az ár mindössze 25,9 millió forint. A képek pedig magukért beszélnek!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 25.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 56 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 2
  • Fűtés típusa: Központi fűtés

Leírás

Pesterzsébet legszebb, csendes részén, Gubacsipusztán, az Újtelepi parkerdő közvetlen közelében eladó 1. emeleti 56 m2-es, csúsztatott zsalus lakás.

A lakásban található két külön nyíló szoba, előszoba, konyha, étkező, fürdőszoba és külön wc. A fűtés házközponti, a vízdíj megállapítás egyedi mérőórák alapján történik. A lakás állapota átlagos, azonnal költözhető. A nyílászárók még a régiek, ezek cseréje lehet szükséges, valamint igény szerinti belső esztétikai felújítás. Kelet-nyugati fekvésű, egész nap világos lakás. A szobák 14 és 24 m2-esek, mindkettőben beépített szekrény található, a nagyobbik szoba franciaerkéllyel rendelkezik.

A környék csendes, a társasház jó lakóközösséggel rendelkezik, 2018-ban a ház új nyílászárókat kapott. Közvetlen közelben bevásárlási lehetőség, posta, iskola, óvoda, játszótér, gyógyszertár. Parkolás az utcán ingyenes. A közelben megálló 123-as, 223M-es, 23-as, 99-es busszal kevesebb, mint fél óra alatt elérhető a Határ út, Boráros tér, valamint a Blaha Lujza tér. Tömegközlekedéssel és autóval is pár percre található a soroksári bevásárló utca, Auchan, Tesco, Rossmann, DM, Ikea, Decathlon, Media Markt, Kika.

00
00a
01
01a
02
További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!