Telki: a celebfalu.

Telki: a celebfalu.

Talán önök is tudják, a Détár-Rékasi családi ház eladása kapcsán, Telkit sokan a milliomosok, gazdagok falujának nevezik. A település újra és újra jó helyezést ér el az ország leggazdagabb településeinek listáján. Nem csoda: plázatulajdonosok, ingatlanmágnások, nagyvállalkozók, művészek egész sora él itt. És ha elég pénzünk van, mi is megszerezhetünk egyet a top 3 álomotthonból!

Az Ingatlanbazár.hu adatbázisa alapján tehát ez a három ház éri jelenleg a legtöbbet Telkiben. Bár a zsebünk üres, azért szívesen megnéznénk közelebbről is a kis apróságokat. Az egyik hirdetés alapján azonban ez feltételhez kötött. Addig marad a kép böngészés:

1. 1.050 m2, 850.000.000 Ft
9+3 félszobás wellness ház “kompromisszumok nélkül”. Az ingatlan megtekintése előtt személyes találkozó szükséges, amelynek feltételeiről a közvetítő telefonon tud tájékoztatást nyújtani.

2. 1.060 m2, 750.000.000 Ft
“Álom luxuskivitelben!” Egyet kell értenünk az Onyx Villa & wellness és Spa hirdetőjével. Tényleg lenyűgöző az épület. Vajon miért nem kell már a megálmodójának?

3. 510 m2, 199.000.000 Ft, Tulipán utca
5 szoba+nappalis, belső medencés, minimál stílusú, egyszintes, luxus családi ház felsorolhatatlanul sok extrával. Ami biztos, a vizes blokkokra sokat adtak. A többi személyesen kiderül.

Mondd, te mit választanál?

További házak telkiben, akár emberi árkategóriában is az Ingatlanbazár.hu oldalán!