Szerelem-lakás az Ilka utcában, mázas cserépkályhával és modern berendezéssel!

Szerelem-lakás az Ilka utcában, mázas cserépkályhával és modern berendezéssel!

Az hagyján, hogy a 93 nm-es otthon pár percre van csak a Városligettől, de ragyogóan néz ki! Pedig tudjuk jól, nem minden ingatlan ízléses, amelyikben pénz is van. Az 58,9 millióért kínált szépségre azonban nem lehet panasz. 15 fotó!

“FELÚJÍTOTT, ERKÉLYES, 2+1 SZOBÁS LAKÁS RENDEZETT, LIFTES HÁZBAN
A Városligettől 7-8 perc séta távolságra, Istvánmező csendes utcájában eladó egy jó állapotú, LIFTES, nagypolgári ház legfelső, 3. emeletén lévő, 93 nm-es, két hatalmas szobával és egy kisebb méretű , zöld udvarra néző szobával rendelkező, KÜLÖN KONYHÁS, nagy erkélyes, CSENDES és ELEGÁNS lakás.

05

Beosztása egy tágas nappalira koncentrál mint társasági tér, ahonnan az erkélyes szülői háló nyílik, hatalmas ablakokkal. Az ellenkező irányban az előszobából nyíló külön helyiségben lévő mellékhelyiség, a különálló konyha, valamint a jelenleg galériás, udvarra néző hálószoba (gyerekszoba/ vendégszoba) zár. A felszerelt konyhában beépített mosogatógép is található. Télen a kandallószerű fatüzelésű cserépkályha is használható, meghitt hangulatot keltve a hálószobában. A lakás sajátosan szerencsés elhelyezkedésű a társasházon belül, a körfolyosó utolsó ingatlanja lévén egy privát belső erkély érzetét keltő folyosószakasszal.
Csendes szomszédok, jó lakóközösség.

Az egyedi mérős, konvektoros fűtésű, klímás, elektromos redőnyökkel felszerelt, valamint műszakilag is felújított ingatlan alkalmas családok, befektetők számára egyaránt! Kiváló infrastruktúra. A Városliget, a Keleti pályaudvar közelsége több közlekedési eszközzel biztosítja a város bármely pontjára jutását akár nappali járatokkal (5, 7, 8-as buszok, 72, 75-ös troli, 1-es villamos), akár éjszakai közlekedéssel.”

Az ingatlan adatai

  • Ár: 58.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 93 nm
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák száma: 2
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Cirkó

00a

00b

01

03

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!