Rönk a lelke mindennek! Skandináv kényelem a déli határnál, és egy kis magyarázat

Rönk a lelke mindennek! Skandináv kényelem a déli határnál, és egy kis magyarázat

Hódmezővásárhelyen az Új- Kishomoki rész csendes utcájában érdekes ajánlattal várják az érdeklődőket. Egy 120 nm-es, tetőtér beépítéses, kiváló állapotú gerendaház keresi új tulajdonosát. A fűthető, kényelmes és eszméletlenül barátságos gerendaház több, mint egy ingatlan. Életérzés, hangulat, meleg családi fészek. És ha mindez nem lenne elég, a rönk- és gerendaház fogalma között is rendet teszünk!

“Szegedtől csak 15 perc autóútra, Hódmezővásárhelyen igazi meleg, családi otthona lehet az alábbi, 4 hálószobával, tágas nappalival, étkezővel és hatalmas terasszal rendelkező ház új tulajdonosának, melynek melegét a téli hónapokban gáz központi fűtés és kandalló is biztosítja.”

Az 5 szobás épületet 720 nm-es birtok öleli körül. A 10 fotóból álló album a ház belsőbe is betekintést nyújt. Az ön képzeletét megmozgatja a sok barátságos gerenda?

delmagyar_03-31b

Gerenda- kontra rönkház

Mi a különbség a két típus között? Nos, míg  a gerendaházak négyszögletes, vagy téglalap alakú, fából készülnek, addig a rönkházak kézzel, vagy géppel esztergált, henger alakú, szabályos, 20-22 cm átmérőjű, kör keresztmetszetű alakított rönkökből állnak.

Forrás: ronkhazepites.com

 

További képek és információk az eladó gerendaházról az ingatlanbazar.hu oldalán!