“Párizsi hangulat a Salétrom utcában”, 39,9 millióért!

“Párizsi hangulat a Salétrom utcában”, 39,9 millióért!

Egy hangulatos, de tágasabb, 60 nm-es VIII. kerületi otthonban nézhetnek szét mindazok, akiket vonz a franciás manzárd életérzés! Saját emelet, semmi mászkálás az ablak előtt! Minket meggyőztek. És önt? 

“8. kerületében a Salétrom utcában, egy igazán különleges hangulatú, egyedi módon elszeparált, teljesen felújított, rendkívül világos, 60 nm-es, 2+1 félszobás, klímás lakás ELADÓ! A 21 lakásos, polgári stílusú épület az 1900-as években épült, földszint + 3 emelet szintkiosztással. Az udvari szárny egy szakaszának tetejére készült el a 4. emelet, ahol csak és kizárólag az eladó ingatlan található. Az egész emeletre nem jár más lakó a házból!
Az ingatlan előtt található, erkélyként funkcionáló körfolyosó szakaszt, a tárolót és az ingatlan bejárati ajtaja előtti részt, biztonsági rács választja el a lépcsőháztól.

00
Minőségi építőanyagok felhasználásával, jó esztétikai érzékkel, a jelenlegi tulajdonos újította fel a lakást, kb. 3 évvel ezelőtt. Az alaprajzi elrendezés megváltoztatásával, esztétikai és műszaki felújítás is történt. […] Az ingatlan rezsije a méretéhez képest rendkívül alacsony. A villanyszámla télen maximum 30 000 Ft., nyáron pedig 4 000 Ft. A közös költség 18 000 Ft./hó, amely tartalmaz egy 9 000 Ft-os felújítási alapot. Az ingatlanhoz tartozik az emeleten egy saját használatú zárt tároló, valamint lehetőség van pakolni a bejárati ajtó melletti fedett szakaszra is, hiszen a házból senki más nem jön erre az emeletre. A konyhabútor gépészettel a vételár részét képezi. Rövid határidővel birtokba vehető!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 39.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 60
  • Emelet: 4. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

01

01a

01b

01c

02a

02b

03

A felújítás részletei, további fotók és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!