Optikai csalással növelt étkező egy eleve 109 nm-es lakásban…

Optikai csalással növelt étkező egy eleve 109 nm-es lakásban…

Hiába, van, akinek a nagy sem elég nagy. Következzen egy Bródy Sándor utcában található luxus lakás, “ál-folyosóval”. 14 fotó a Palotanegyed 94,9 milliós szépségéről!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 94.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 109 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Felújítás éve: 2018
  • Fűtés típusa: Cirkó
  • Belmagasság: 360m
  • Emeletek száma: 3

00a

Leírás

Nagypolgári prémium lakás a Palotanegyedben! A Bródy Sándor utcában eladó egy teljes körű műszaki és esztétikai felújításon átesett 109 nm2-es nagy belmagasságú nappali plusz három szobás, 2 fürdőszobás, vendég WC-és emeleti nagypolgári lakás gyönyörűen felújított liftes házban.
A lakás kialakítása belsőépítészeti tervek alapján nagypolgári életérzés megtartása mellett a 21. századi igények figyelembevételével igényes, minőségi kivitelezésben valósult meg. A lakás az első emeleten található és három szobája a Bródy Sándor utcára, egy pedig a ház gyönyörű zöld kertjére.
A lakás központi terét a konyha-étkező-nappali tengely adja és innen nyílik a 2 hálószoba önálló fürdőszobákkal, a dolgozó, valamint teljesen elszeparálva a vendég WC-mosókonyha. A belsőépítész tervei alapján, asztalos által készített egyedi modern konyha teljesen felszerelt és magába foglalja a minőségi beépített gépeket.
A lakás az idén teljeskörű felújításon esett át: villany, víz és fűtésrendszerek teljes cseréje megtörtént. Új külső és belső nyílászárók és riasztó kerültek beépítésre, minden helyiség új burkolatot kapott.
A lakás ára tartalmazza a gépesített konyhát és minden egyéb beépített berendezést, minden más bútor és dekoráció külön elérhető és megegyezés tárgya.
A lakás per- és tehermentes és azonnal használatba vehető.
Közös költség 23.500 forint. Minden fogyasztás egyedi mérés alapján fizetendő.
PARKOLÁS: közterületen az ott lakóknak ingyenes
05

KÖRNYÉK
A lakás a Belváros legdinamikusabban fejlődő lakónegyedében, a Palotanegyedben található. A kifejezetten csendes Bródy Sándor utca a Palotanegyed kiemelt utcája, itt található a Nemzeti Múzeum az éppen megújuló kertjével, az utca szinte minden háza gyönyörűen felújított, hamarosan az egész utca díszburkolatot kap. A Palotanegyed ad otthont 7 patinás egyetemnek és pár lépésre található a Duna, a Fővám téri csarnok, a Váci utca. A környék közlekedése kifogástalan, egy ugrásra van a város ütőerének számító metróvonal, fő villamos és troli vonalak. A közelben minden infrastruktúra könnyen elérhető, legyen az gyógyszertár, iskola, bevásárlás vagy egészségügyi létesítmények.
A lakás előzetes egyeztetés alapján rugalmasan megtekinthető.

01
01a
02
03
03a
04
04a
06
06a