“Nem mindennapi lakhely, nem mindennapi embereknek”, 85 millióért!

“Nem mindennapi lakhely, nem mindennapi embereknek”, 85 millióért!

Mosonmagyaróvár történelmi óvárosában, műemlék-környezetben, ódon hangulatú, csendes kis utcácskában eladó egy 2000-ben épült, 211 nm hasznos alapterületű, kétszintes, mediterrán jellegű, igényes belsőépítészeti megoldásokkal megalkotott családi ház. Lássuk, hogyan is fest ez a valóságban -illetve a fotókon – és ámuljunk! Napsütés, finom megoldások, nagybetűs otthon, “Magyarország nem csak Budapest!” jeligére…

“A rendkívül kreatív képzelőerővel megáldott tulajdonos álma valósult meg az impozáns látványt nyújtó családi ház megalkotásával. Az épület 125 nm-es földszinti részén egy nagy nappali kapott helyet, kissé elkülönítve az étkező-konyhától, valamint egy hálószoba, gardróbszoba, háztartási helyiség, kényelmes méretű fürdőszoba található.A konyha magas minőségű, integrált, Miele típusú konyhagépekkel felszerelt. A nappaliból egy részben fedett teraszon keresztül juthatunk ki, a 175 nm területű intim hangulatú-automata öntözőrendszerrel is felszerelt – kis kertbe.

A 86 nm-es tetőtéri részben található az impozáns galéria, 2 hálószoba, gardróbhelyiség, külön fürdőszoba és külön WC. Itt található a ház ékköve , a briliáns építészeti megoldással kialakított un.”kupolás kitekintő”. […]”

kisalfold_04-24

kisalfold_04-24a

kisalfold_04-24c

kisalfold_04-24d

kisalfold_04-24e

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!