Nem értjük: csupán 54,9 millió forint ez a zseniális ingatlan a Dembinszky utcában!

Nem értjük: csupán 54,9 millió forint ez a zseniális ingatlan a Dembinszky utcában!

Iroda és lakás az egyben a most következő, igényesen felújított, 58 nm-es otthon. Persze ez a méret csak a tulajdoni lap szerint valós, az álló galériának hála ugyanis jóval nagyobb az alapterület. És amit külön jó látni, hogy végre valaki irodát (és zongorát!) tett a magasba! Gusztusos fotók a Dembinszky utcából, most!

“Eladó a VII. kerület, Dembinszky utcában a Városligettől, Keleti pályaudvartól és Király utcától 5 percnyire egy 58 m2-es IRODA + Lakás/Raktár! Az iroda 2 éve lett teljeskörűen felújítva. Az irodai rész 36 m2 + 15 m2 álló galériával, tárgyalónak kialakítva! A belmagasság 420 cm! Az iroda utcáról nyílik és van egy udvari hátsó bejárat is! 

Tulajdonosa saját igényeire újította fel, így konyhát, mosogatógéppel, hűtővel, zuhanyzós fürdőszobát is kialakítottak! Hűtő-fűtő klímát és hőtárolós fűtőtestet használ a hő szabályzáshoz! Kis tároló helyiségeket és bútorokat készített a iroda minden részén! Továbbá az iroda mögött van egy 22 m2 + 16 m2-s lakás vagy raktár, vizes helyiséggel, ami udvarról nyílik! Így mindkét helyiségben van fürdő+wc is, és igény esetén teljesen különválasztható egymástól! Mindenhol új műanyag nyílászárók vannak! 

Tulajdoni lap szerint 58 m2, de további 31 m2, álló galériával növelve a hasznos tereket, így összesen 89 m2! A társasház kis lakóközösségű és nagyon jó a ház állapota! Az utca frontot felújítva és leburkolva! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?