Műterem lakás, kilátással a Deák térre!

Műterem lakás, kilátással a Deák térre!

A fotók alapján egyértelműen a Károly Körúton található műterem lakás a hirdetés szerint a VI. kerületben, a Nagykörúton kívül helyezkedik el. Mi a szemünknek hiszünk, főleg, ami a csodás fotókat illeti!

 

A műterem lakásról, részletesen

“IGAZI RITKASÁG! PANORAMÁS, ÜVEGTETŐS MŰTEREM lakás a város LEGKÖZPONTIBB pontján. A pesti belváros utcaképét és hangulatát meghatározó neves épületben kínálunk megvételre egy belső építész által tervezett, magas minőségű anyagokkal, TELJESKÖRŰEN FELÚJITOTT, kulcsra kész, azonnal KÖLTÖZHETŐ ingatlant. 

 

A 71m2-es, egész nap rendkívül VILÁGOS lakás helységei, amerikai konyhás nappali, 2 halószoba, gardróbszoba, mosókonyha, előszoba, fürdőszoba zuhanyzóval és káddal, szeparált wc-vel. A lakáshoz tartozik egy 6 m2-es zárható előtér. A nyüzsgő elhelyezkedés ellenére is CSENDES, mivel a 8.emeleten van. Lenyűgöző KILÁTÁS. Nem sok lakásnak van ilyen panorámája a városban mivel Pest egyik legmagasabb pontja. Az orrunk előtt a PARLAMENT, BUDAI VÁR, BAZILIKA, stb… […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?